Jag vill jämföra flera smslån

Har du fått det trångt i plånboken? Tänk då på att du kan utöka ditt kapital genom att låna via smslån. Innan du lånar så är det viktigt att du tar dig tiden att jämföra flera smslån, för att på så sätt kunna få fram den dealen som passar just dig och din familj.

 

Ska du jämföra lån är det viktigt att du kollar på återbetalningstiden, den kan vara satt på ett sådant sätt att du får betala extra mycket ränta och att du kanske inte heller kommer att kunna betala hela ditt smslån på ett sätt som du har tänkt dig. Det finns dock andra aspekter såsom amorteringens storlek och de försäkringar som lånet säljs med. Försäkringen finns till för att du som låntagare ska kunna sitta lugnt i båten om du skulle råka illa ut och kan komma behöva missa en avbetalning. Det är säkerligen så att du måste vara i tid med betalningarna annars åker du på straffavgifter och de läggs på hög från gång till gång. Ett smslån har den funktionen när det kommer till att vara sen med betalningarna. Det är också därför du måste jämföra smslån för att det ska bli minsta åverkan på din egen ekonomi.

När det gäller försäkringen så är det ibland så att ditt vanliga försäkringsbolag tar hand om samma saker som försäkringen du köper av de som ger ut smslånet. Det går att kolla upp och länsförsäkringar har ett sådant tillägg till deras villa försäkring. Har du det inte på villaförsäkringen finns det faktiskt en kul grej att göra om det är så att du vill utnyttja din drulleförsäkring. Den har ett inbyggt skydd mot om du skulle tappa bort en räkning, det står också specifikt att det gäller missade betalningar för smslån och andra krediter. Du får dock en högre självrisk nästa gång om du väljer att utnyttja försäkringen.