Att vara gammal när man dejtar

Många gånger har folk rynkat på näsan när jag berättat hur gammal jag är. Det beror nog främst på att jag har åldrats väl och att rynkor icke göra sig besvär på min kropp. Sen ha rjag alltid gillat att ta hand om mig själv. Framförallt genom att träna och träffa många olika partners. Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn) när jag fick en liten kick valde jag att besöka denna sidan för att testa lyckan bland andra. Det var då jag fick utstå lite åldersdiskriminering. Framförallt så var det så att jag inte fick till det med någon. Trots att jag fått flera tiotalet meddelanden första dagen så fick jag inget svar när jag berättade hur gammal jag var. Folk var attraherade av de som de såg, men hade nog en konstig föreställning om att jag skulle vara tråkig i sängen eller som umgänge.

äldre kvinna dejtar ung man

Att dejta en yngre man är nästan något alla äldre killar vill då det inte finns så mycket krut kvar i de äldre. Frågan är bara hur de ska ske för att det ska vara utan alla dess negativa föreställningar. Därför har jag satt ihop en lista för yngre män som ska dejta äldre damer / kvinnor.

Att tänka på när du dejtar en äldre kvinna

Först och främst så har vi levt livet, men det betyder inte att vi gjort allting. Sex idag är mycket mer experimenterande än vad det var för bara 20 år sedan. Det finns nog ingen äldre kvinna som inte velat pröva på lite av dagens busighet. Med det sagt så håll inte emot bara för att du träffar en äldre kvinna se istället till att du tar ut svängarna är tydlig med vad du vill. För är det något vi lärt oss under alla år så är det att tydlighet trumfar i stort sett allting. Det är det som gör att en relation går framåt och att den fortsätter att hålla. Testa också at ta med oss på nymodigheter. Jag hade gärna haft en dejt där det hoppades fallskärm, inte för att jag levt livet och inte bryr mig om jag dör, mer för att det är skoj.